מסעדת ורדנה - פתיחה ב-13.6
מסעדת ורדנה - פתיחה ב-13.6
מסעדת ורדנה - פתיחה ב-13.6
מסעדת ורדנה - פתיחה ב-13.6

מסעדת ורדנה - פתיחה באביב

אנו נרגשים לבשר על פתיחתה מחדש של מסעדת ורנדה, פופ-אפ הקיץ שלנו אשר ממוקמת על הטראסה של מלון מצודת דוד אל מול הנוף עוצר נשימה של העיר העתיקה. 
 
שף כפיר מיסניקוב, המנצח על הקולינריה במלון היוקרה, יצר במסעדה תפריט קריאטיבי שבמרכזו מנות גריל, אש ופחמים. 
בתפריט מבחר מנות מנתחי בשר איכותיים העוברים תהליכי השריה, בישול ארוך, עישון וצלייהולצידן מגוון מרהיב של מנות שף. גולת הכותרת: מנות בשריות משותפות וגדולות, שהן חגיגה לקבוצות חברים או לבילוי משפחתי מושלם.  
 
שמה של המסעדה נגזר ממיקומה, במרכז טראסה מרהיבה המוקפת באדריכלות ירושלמית ומול החומות ההיסטוריותבשילוב הייחודי בין הלוקיישן המרהיב למטבח גריל-עילי, הסועדים זוכים לחוויה יוצאת דופן במסעדת הבשרים האיכותית בירושלים. 
 
 ורנדה היא מסעדת שף כשרה גלאט

 

סגירה